X
تبلیغات
کالج کارآفرینی تیوان

مگس سرکه

دوشنبه 14 اسفند 1396 ساعت 20:59

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده در سایت جسارت

مگس سرکه,مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک,مگس سرکه وحشی,مگس سرکه اسکارلت,مگس سرکه رابی,مگس سرکه چشم سفید,مگس سرکه موتانت,مگس سرکه چشم قرمز,مگس سرکه Sepia,مگس سرکه محیط کشت,مگس سرکه گزارش کار ازمایشگاه ژنتیک,مگس سرکه تیپ وحشی,مگس سرکه Wild,مورفولوژی مگس سرکه وحشی,موتانتهای مگس سرکه,مگس سرکه در محیط کشت

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

مگس سرکه , مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک , مگس سرکه وحشی , مگس سرکه اسکارلت

در این مطلب از سایت جسارت به آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

 از آنجائیکه چاقی ، دیابت واختلالات مرتبط با این بیماری در سالهای اخیر در همۀ کشورهای جهان اپیدمیک شده است، دانشمندان در حال بررسی عوامل و فاکتورهای مرتبط با این بحران سلامت عمومی، از زوایای مختلف هستند. در حالیکه شیوۀ زندگی بی تحرک فعلی و مصرف غذاهای حاوی شکر و چربی فراوان باعث افزایش میزان دیابت شده است، فاکتورهای ژنتیکی باعث می شود برخی افراد نسبت به سایرین در معرض خطر بیشتری برای ابتلاء به دیابت باشند.

مگس سرکه

مگس سرکه ، بخشی از زندگی هستند ؛ معمولا در تابستان می‌آیند، که محصولات تازه فراوان هستند و در فضای آزاد زودتر می‌گندند! کم پیش می آید که اطراف آشپزخانه‌تان، چند مگس در حال وز وز کردن پیدا نکنید. آن‌ها هر آن چه را که کمی لک داشته باشد یا له شده باشد، می‌خورند، می‌توانند از هر در باز یا سوراخ‌های کوچک پنجره داخل شوند و به سرعت تولید مثل می‌کنند.  دوره‌ی باروری آن‌ها بسیار سریع است. تنها ۱۲ تا ۱۵ ساعت زمان می‌برد تا تخم گزاری کنند  و در عرض یک هفته، آن تخم‌ها به مگس سرکه بالغ تبدیل می‌شوند، پس به سرعت ممکن است دچار دردسر شوید.

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

مگس سرکه , مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک , مگس سرکه وحشی , مگس سرکه اسکارلت

محققین دانشگاه مری لند از مگس سرکه( دروزوفیلا ملانوگاستر) به عنوان یک مدل برای بررسی ژنها و مسیرهای ژنتیکی دخیل در تغییرات متابولیکی منجر به مقاومت بدن به انسولین و ایجاد دیابت در انسان، استفاده کردند.

مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک

مگس‌های میوهٔ نوع وحشی، به رنگ زرد-قهوه‌ای با چشمان قرمز آجری و حلقه‌های سیاه عرضی در سراسر شکم هستند. آن‌ها دودیسی جنسی را نشان می‌دهند: ماده‌ها نزدیک به ۲٫۵ میلی‌متر (۰٫۰۹۸ اینچ) طول دارند و نرها کمی کوچک‌تر با پشت تیره‌تر هستند. نرها به آسانی براساس تفاوت‌های رنگ، از ماده‌ها متمایز می‌شوند؛ همچنین با یک تکهٔ متمایز سیاه (کمتر دیده‌شده در مگس‌های نوظهور) در سطح شکمی (نگارهٔ ۱ را ببینید) و شانه‌های جنسی (ردیفی از موهای تیره بر روی قوزک نخستین پا)

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

مگس سرکه , مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک , مگس سرکه وحشی , مگس سرکه اسکارلت

پروفسور Leslie pick و همکارانش در بخش حشره شناسی چگونگی ایجاد تغییر در ژنهای مگس سرکه را که سبب کاهش تولید انسولین می شود ( مانند دیابت نوع 1 در انسان) در مقاله ای که در ماه نوامبر سال 2009 در مجلۀ the proceedings of the national Academy of science به چاپ رسید، توضیح دادند.

مگس سرکه وحشی

تنها عوامل محدودکننده حیات این مگس،دمای محیط و رطوبت است.نام علمی این مگس یعنی Drosophila به مفهوم عاشق شبنم (lover of dew) می‌باشد و علت این نامگذاری این است که، این مگس دوستدار نواحی مرطوب برای زندگی است. رشد و نمو این گونه وابسته به دما بوده و مگس‌های بالغ قادر به تحمل دماهای خیلی کم نمی‌باشند. در شرایط آب و هوایی سرد، معمولا مواد غذایی نیز کم یافت می‌شود و درنتیجه، مگس سرکه در دمای پایین دوام نمی‌آورد.  مگس سرکه یا مگس میوه و یا بهتر است بگوییم Drosophila melanogaster مگسی است از زیرراسته مگسهای Brachycera و راسته دوبالان Diptera می‏باشد طول بدن این مگس ۴-۳ میلیمتر و به رنگ های زرد ، قهوه ای ، خاکستری تا سیاه بوده و موی آریستا در شاخک ها پروش بوده و بند سوم شاخک تا حدودی تخم مرغی است .غالبا چشمهای مرکب آن درشت و قرمز رنگ بوده و بالها در حالت استراحت بطور مسطح و در پشت بدن قرار می‏گیرند فاقد قاشقک بال بوده و بر روی میوه های در حال تخمیر و اطراف خمره های سرکه دیده می‏شود و دارای چهار جفت کروموزوم است، بعد از اینکه عمل لقاح صورت گرفت و زیگوت تشکیل شد ، مراحل رشد و نمو رویانی در داخل غشاءهای تخم انجام می‏گیرد و سپس لارو از تخم خارج شده و با تغذیه و رشد خود در نهایت به شفیره تبدیل می‏ شود.

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

مگس سرکه , مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک , مگس سرکه وحشی , مگس سرکه اسکارلت

دکتر پیک می گوید این نوع حشرات جهش یافته، دارای علائمی بسیار شبیه به دیابت در انسان هستند. آنها دارای خصوصیات و نشانه هایی هستند که بر اثر بالا رفتن مقدار قند خون بروز می کند. مگسهایی که این جهش ها در آنها انجام شده است، سست و بی حال هستند و بنظر می رسد بافتها ی چربی خود را برای  بدست آوردن انرژی حتی زمانی که در حال تغذیه اند، مصرف می کنند(حیوانات طبیعی در موقع تغذیه به ذخیرۀ چربی می پردازند، نه به شکستن آن) 

مگس سرکه اسکارلت

لاروها سفید رنگ و بندبند بدون پا و زواید بدنی و در ناحیه سر قلابهای آرواره ای به رنگ سیاه دیده می‏شوند در این مرحله رشد حشره سریع بوده و غذای فراوان میخورد ولی هنوز بالا ندارد، پس از آن نیز شفیره تکامل پیدا کرده و حشره کامل یا بالغ ظاهر می‏گردد طول مدت این مراحل تحت تاثیر دمای محیط متغیر است بطوری که در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد متوسط دوره تخم و لارو ۸ روز است و در دمای ۲۵درجه این مدت به ۵ روز تقلیل می‏یابد. این مگس به بوی تخمیر و سرکه جلب می‏شود و مخمرهای عامل گندیدگی میوه ها را با خود بر روی میوه های گندیده و یا رسیده حمل کرده و در آنجا کشت می‏دهند و در داخل آنها تخم ریزی می‏کنند . مگسهای کامل و لاروهای آنها در محیطهای اسیدی و تخمیری زندگی می‏کنند و در محل تغذیه این مکس معمولا میکروارگانیسم هایی مثل باکتری ها و قارچها نفوذ کرده و تکثیر می یابند .

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

مگس سرکه , مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک , مگس سرکه وحشی , مگس سرکه اسکارلت

دکتر pick و گروه تحقیقاتی اش در مرکز تحقیقاتی مری لند از ابزارهای ژنتیکی برای حذف مجموعه ای از 5 ژن که کد کنندۀ پپتید شبه انسولین هستند، در مگس سرکه پرداختند. دکتر pickمی گوید ما این نمونه های جهش یافته را با مگس های نرمالی که مدتی بدون غذا نگهداری شده بودند، مقایسه کردیم. هر دو برای بدست آوردن انرژی بافتهای چربی خود را شکسته و مصرف می کنند.  این دقیقاً حالتی است که در بیماران دیابتی وجود دارد در حالیکه مواد غذایی در بدن آنها وجود دارد قادر به استفاده از  آن نیستند و از چربیها ی بدنشان استفاده می کنند. این همان پاسخ به بی غذایی در انسانهای نرمال است. دکتر pick می افزاید ما با استفاده از این مگس ها که دستکاری ژنتیکی شده اند خواهیم توانست مدلی برای درک بهتر نقص های ژنتیکی ایجاد شده در بیماران دیابتی و شناسایی ژنهای مورد نظر و یافتن راههایی برای ابداع داروهای جدید استفاده کنیم . همچنین دانشمندان در حال استفاده از این مگس ها برای مطالعۀ بیشتر در مورد دیابت نوع 2 و سایر سندرم هایی که باعث مقاومت به انسولین می شود ، هستند.

مگس سرکه رابی

 کوتاهترین زمان برای چرخه زندگی مگس سرکه (7 روز) در دمای 28 درجه سلسیوس می‌باشد؛ اما، در شرایط ایده‌آل (دمای 25 درجه سلسیوس) طول چرخه زندگی مگس سرکه 5/8 روز خواهد بود. در طولانی‌ترین حالت نیز طول این چرخه به 19 روز در دمای 18 درجه سلسیوس و بیش از 50 روز در دمای 12 درجه سلسیوس می‌رسد.  در شرایط شلوغ بودن محیط (یعنی تعداد زیاد مگس‌ها در یک لوله آزمایش) زمان تکامل مگس‌ها افزایش می‌یابد؛ و این درحالیست که، مگس‌های خارج شده از تخم اندازه کوچکتری خواهند داشت.  مگس ماده به دفعات (تا پنج مرتبه) و هر مرتبه تقریبا 400 تخم می‌گذارد و از این تخم‌ها، که حدود 5/0 میلی‌متر طول دارند، بعد از 12 الی 15 ساعت، لاروهای جدید سر بر می‌آورند. لاروها در طی چهار روز (در دمای 25 درجه سلسیوس) رشد کرده و دو بار پوست اندازی می‌کنند تا از لارو اینستار 1 به لاروهای اینستار 2 و 3، بترتیب، تبدیل شوند. در این مدت، لاروها از میکروارگانیسم‌هایی که موجب تجزیه مواد غذایی می‌شوند، تغذیه می‌کنند. سپس، لاروها به صورت یک کپسول در‌می‌آیندکه پوپا (Pupa) نام داشته و چهار روز دیگر را در این کپسول طی می‌کنند. در طی این چهار روز، لارو دچار دگردیسی (Metamorphosis) شده، تا تبدیل به مگس بالغ گردد .

آشنایی و کاربرد انواع مگس سرکه وحشی اسکارلت نر و ماده

مگس سرکه , مگس سرکه آزمایشگاه ژنتیک , مگس سرکه وحشی , مگس سرکه اسکارلت

موجوداتی که به عنوان مدل انتخاب می شوند قبلاً ثابت شده است که برای مطالعات مکانیسم بیماریهای انسانی بسیار مفیدند، زیرا مسیرهای تنظیمی و فیزیولوژیکی در میان سلسلۀ جانوران بسیار حفاظت شده و یکسان باقی مانده است. بدلیل این تشابه می توان ژنهای تولید بیماری را در انسان با مشابه اش در مگس مقایسه نمود. دکتر pick معتقد است که ژنوم انسان و مگس بیش ازآنچه قبل از شروع این تحقیق تصور می کردیم، شباهت دارد. استفاده از مگس به عنوان یک سیستم مدل دارای مزایای بسیاری نسبت به مطالعه بر سایر حیوانات در جمله موش است زیرا آزمایشات سریع تر و بروی هزاران مگس قابل انجام می باشد. بنابراین دانشمندان می توانند جهش های مختلفی را در مدت زمان کوتاهتری با هم بصورت ترکیبی و براحتی مطالعه کنند. این موضوع باعث بهبود درک ژنتیک بیماری دیابت نوع 2 میشود. دانشمندان معتقدند چندین ژن می توانند در بروز این  بیماری  نقش داشته باشد.

مگس سرکه چشم سفید

مگس میوه یا مگس سرکه با نام عملی Drosophila melanogaster اغلب به عنوان یک نمونه آزمایشگاهی و تحقیقاتی در آزمایشگاه ژنتیک مورد استفاده قرار می‌گیرد. به این دلیل که این مگسها کوچک هستند و چرخه تولید مثلی آنها کوتاه است و نگهداری آنها نیز آسان است.  در این پروژه شما چرخه عمومی زندگی مگس میوه را مشاهده خواهید کرد. زمان هر مرحله دگردیسی مشخص می‌شود و آثار دما روی این زمانها تعیین خواهد شد. شما می‌توانید شرایط محیطی مطلوب برای رشد و نمو مگس میوه و درصد تولید نر و ماده را در هر نسل تعیین کنید.

مگس سرکه

جوانه ماش در شیردهی

شنبه 5 اسفند 1396 ساعت 17:11

خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر

خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر در سایت جسارت

جوانه ماش در شیردهی ، جوانه ماش و شیردهی ، خواص جوانه ماش در شیردهی ، تاثیر جوانه ماش در شیردهی ، خواص جوانه ماش ، خواص جوانه ماش در بارداری

خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر

جوانه ماش در شیردهی , خواص جوانه ماش در شیردهی , مصرف جوانه ماش در شیردهی

در این مطلب از سایت جسارت به خواص جوانه ماش در شیردهی می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

ماش، یکی از موادغذایی است که در گروه حبوبات جای میگیرد و دارای خواص بسیاری بوده و کاهش کلسترول بد خون از جمله آن‌ها است.

هزاران سال است که گیاه ماش مورد استفاده قرار گرفته و اصلیت این گیاه مربوط به کشور هندوستان بوده و در سراسر نواحی آسیایی کشت می‌شده است و

چینی‌های باستان از این گیاه برای رفع گرما و سم‌زدایی بدن استفاده می‌کردند.

امروزه نیز به خاطر ارزش غذایی بالای این گیاه، در موارد آشپزی و نیز سلامتی، استفاده‌های فراوانی می‌شود.

جوانه ماش در شیردهی

ماش منبعی غنی از مواد مغذی است از جمله: منگنز، پتاسیم، منیزیم، فولات، مس، روی و انواع ویتامین‌های گروه B.

 این دانه‌های کوچک همچنین یک غذای بسیار سیرکننده، پر از پروتئین، نشاسته‌ی مقاوم و فیبر غذایی هستند.

ماش به دلیل داشتن مقدار فراوانی از مواد مغذی، در دفاع در برابر چندین بیماری مزمن مرتبط با سن، از جمله بیماری قلبی، سرطان، دیابت و چاقی مفید در نظر گرفته می‌شود

جوانه‌ی ماش یک ماده‌ی غذایی کم کالری و سرشار از فیبر و پروتئین است. اگر هدف شما کاهش وزن است،

جوانه‌ ماش می‌تواند یکی از مواد خوراکی مؤثر در رژیم غذایی روزانه‌ی شما برای مقابله با چاقی باشد.

ماش کمک می‌کند معده‌تان زودتر پر شود و هوس‌ نکنید خود را با کربوهیدرات‌ ها یا شیرینی سیر کنید.

خواص جوانه ماش در شیردهی

جوانه ماش سرشار از ویتامین c است که این مقدار در ماش پخته وجود ندارد. جوانه ماش انرژی زای واقعی بوده و مملو از مواد مغذی است.
جوانه های ماش برخلاف دیگر سبزی جات که هرچه بیشتر رسیده می شوند خواص تغذیه ای آن ها کاهش می یابد،
خواص خود را تا زمانی که به مصرف برسند حفظ می کنند.
جوانه ها، غنی ترین منبع آمینواسیدها (برای پروتئین)، ویتامین ها و مواد معدنی محسوب شده و همچنین دارای فیبر خوبی نیز هستند.
آن ها حاوی انواع ویتامین های (a, b, c, d, e, k)، اسید فولیک و نیز منبع عالی از آهن، پتاسیم، کلسیم، فسفر، منیزیم و روی هستند.
 
خواص تغذیه ای جوانه ها نسبت به نوع جوانه متغیر است. جالب است بدانید جوانه ماش حاوی فیتوکمیکال های استروژن مانندی
درون خود موسوم به ایزوفلاوون ها است که مصارف درمانی بسیاری دارند.
خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر

جوانه ماش در شیردهی , خواص جوانه ماش در شیردهی , مصرف جوانه ماش در شیردهی

خاصیت بارز این جوانه برطرف کردن خستگی و رخوت است. باعث ازدیاد شیر مادران شده و ادرار آور خوبی است. سموم بدن را دفع کرده و صفرابر است.

این جوانه به دلیل خاصیت غذایی بالا، فرد گرسنه را زود سیر می کند. میزان اسید فولیک و پتاسیم آن بسیار بالاست و

مصرف آن برای پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی و پرفشاری خون توصیه می شود، اما کسانی که اسیداوریک یا نقرس دارند باید در مصرف آن محتاط باشند.

مصرف جوانه ماش در شیردهی

افزایش پروتئین در حین جوانه زدن در اثر شکسته شدن مولکول های کربوهیدرات و ترکیب آن ها با نیتروژن موجود در هوا می باشد که این ترکیب، اسیدهای آمینه را تشکیل می دهد.

در اثر این فعل و انفعال مقدار کربوهیدرات کاهش می یابد و به طور کلی می توان گفت که این تغییرات شیمیایی باعث ایجاد پروتئین قابل جذب و هضم در بدن می شود.

عنصر سدیم در هضم غذا در معده و روده نقش حیاتی داشته و باعث دفع دی اکسید کربن از بدن می شود.

دانه خشک سبزی ها، غلات و حبوبات فاقد ویتامینC هستند ولی در هنگام جوانه زدن مقدار زیادی ویتامین C تولید می کنند که در متابولیسم پروتئین های بدن نقش بسیار مهمی ایفا می کند.

افزایش ویتامینC در جوانه ها ناشی از جذب عناصر موجود در هوا در هنگام جوانه زدن است.

با مصرف جوانه های مختلف می توانید مقدار قابل توجهی از ویتامین هایB را به بدن برسانید. توجه به این موضوع که تامین ویتامین هایC وE،

بتاکاروتن و سلنیوم می تواند از اکسیداسیون چربی ها در بدن جلوگیری کند و نیز تأمین منیزیم می تواند فشار خون را کنترل نماید،

به نقش مهم جوانه ها و گنجاندن آنها در برنامه غذایی روزانه بیشتر پی می بریم.

خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر

جوانه ماش در شیردهی , خواص جوانه ماش در شیردهی , مصرف جوانه ماش در شیردهی

ماش یکی از سالم‌ترین منابع پروتئین گیاهی است چرا که علاوه بر اسیدهای آمینه (بلوک‌های ساختمانی پروتئین‌ها) حاوی مواد مغذی دیگری نیز هستند.

چنان‌چه مجله‌ی Chemistry Central قید می‌کند، ” دانه‌های ماش دارای فعالیت‌های بیولوژیکی از جمله اثرات آنتی‌اکسیدانی، ضد میکروبی، ضد التهاب،

ضد دیابت، ضد فشار خون و ضد تومور هستند و به سوخت و ساز چربی کمک می‌کنند.

تاثیر جوانه ماش در شیردهی

شیر مادر کامل‌ترین غذا برای کودک است و بی‌شک هر مادری آرزو دارد فرزند خود را با آن تغذیه کند،

اما گاهی بعضی مادران از ناکافی بودن شیر خود شاکی هستند که این امر باعث سوء تغذیه نوزاد می‌شود. حال باید برای افزایش شیر مادر چه کرد؟

مادر در دوران شیردهی نیاز بیشتری به انرژی، کالری، پروتئین، مواد معدنی و ویتامین ها دارد. بنابراین تغذیه صحیح و سالم در این دوران اهمیت زیادی دارد.

به همین علت، مصرف غذاهای مقوی ازجمله گوشت، شیر، تخم مرغ، میوه و سبزیجات تازه در این دوران توصیه می شود.

مغزها ازجمله پسته، بادام و گردو که سرشار از املاح و مواد معدنی است نیز می تواند مفید باشد.

گیاهان و حبوبات زیادی وجود دارند که باعث افزایش ترشح شیر مادر می شوند، ازجمله تخم شاه تره، بالنگو، زنیان، ترخون، زیره، بابونه و گلپر و جوانه ماش.

مصرف روزانه حدود دو گرم تخم ترب یا یک گرم سیاهدانه نیز می تواند در افزایش شیر مادر مفید باشد.

شنبلیله نیز افزاینده شیر است، به این منظور می توان از آن به صورت ترکیب با زیره استفاده کرد. اسفناج، ماش، کنجد، هویج، زردک و

بادام زمینی از مواد غذایی گیاهی موثر در افزایش ترشح شیر هستند، همچنین خوردن جوانه گندم و جوانه ماش نیز در افزایش شیر مادر مفید است.

خواص بسیار زیاد جوانه ماش در شیردهی و افزایش شیر مادر

جوانه ماش در شیردهی , خواص جوانه ماش در شیردهی , مصرف جوانه ماش در شیردهی

 خوردن ماش پخته و جوانه ماش باعث زیاد شدن شیر مادر میگردد.انواع جوانه‌ها به ویژه جوانه جو ، ماش و گندم در ازدیاد شیر مادر مؤثر بوده و علاوه بر این، سبب افزایش میزان چربی شیر مادر شده و  در نتیجه شیر مادر چرب‌تر و مغذی‌تر بوده و نوزاد احساس سیری بیشتری می‌کند.

جوانه ماش در شیردهی